Jullie gaan trouwen in Zuid-Holland en zijn nog op zoek naar een trouwfotograaf? Dat komt mooi uit, want bruiloften fotograferen in deze provincie is wat ik het liefste doe! Trouwen in Zuid-Holland is geweldig, omdat je kunt kiezen uit allerlei prachtige locaties. Natuurlijk leg ik deze bijzondere dag met liefde voor jullie vast. Of jullie nu kiezen voor een festivalbruiloft, een boho thema of gewoon lekker knus en intiem, I love it! Lees snel even verder om te zien of wij een match zijn. Wie weet ben ik er dan wel bij als trouwfotograaf in Zuid-Holland op jullie bruiloft. 

Misschien hebben jullie alles al vastgelegd, maar misschien ook niet. De fotograaf is immers toch wel 1 van de eerste dingen die je geregeld wilt hebben. Daarnaast is de locatie natuurlijk ontzettend belangrijk! Mochten jullie even geen inspiratie hebben, dan heb ik hier een aantal geweldige locaties voor jullie op een rijtje gezet.

De mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland

Deze provincie beschikt over een aantal zeer bijzondere, romantische en unieke locaties. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige plek in de natuur, trouwen op een boerderij of een bruiloft aan zee! Ik vind het trouwens ontzettend jammer dat ik nog niet ben gevraagd voor een beachwedding, dus is dat jullie thema? Hit me up! Oh ja, had ik al gezegd dat ik zelf in Zuid-Holland woon? Wel zo handig ivm reistijd natuurlijk. Daarnaast ben ik een ochtendmens en ik ben altijd ruim op tijd aanwezig. 

 

Trouwen op een ‘trouweiland’ in Brielle

Willen jullie op een eiland trouwen, maar blijven jullie het liefst gewoon lekker in Nederland? Natuurlijk is het niet helemaal hetzelfde, maar zoiets is dus wel mogelijk bij Breezze in Brielle. Je bent omringd door water, want je geeft elkaar hier het jawoord op het Brielse meer. Deze locatie straalt beachy boho vibes uit, wat ik persoonlijk zelf echt geweldig vindt. Je kunt hier zelfs kiezen voor een winter wonderland bruiloft, al trouw je dan natuurlijk niet op het eiland, maar in een sfeervolle zaal voor de haard.

Bruidsfotograaf zuid holland

Trouwen in de natuur en op een boerderij bij Burgersdijk in De Lier

Als je echt van authenticiteit en oude elementen houdt, dan kies je voor Boerderij Burgersdijk in De Lier. Deze locatie bevindt zich midden in de natuur en is omgeven door rust en ruimte. Deze trouwlocatie in het mooie Westland is in alle opzichten bijzonder. Bijvoorbeeld omdat de huwelijksceremonie kan worden voltrokken in de naastgelegen tuin, terwijl binnen een gezellig feest kan losbarsten. Boerderij Burgersdijk voldoet aan al jullie moderne wensen, maar biedt wel een nostalgische sfeer en ambiance. Trouwen of feestvieren kan zowel binnen als buiten, wat natuurlijk wel zo handig is in Nederland 😉 

Ook als jullie gaan trouwen op een andere locatie kunnen jullie natuurlijk bij mij terecht als trouwfotograaf in Zuid-Holland. Wisten jullie dat ik ook kleine bruiloften kom vastleggen? Mijn pakketten beginnen al vanaf 3 uur, dus bekijk snel de mogelijkheden!

Trouwen aan zee met je voeten in het zand bij Suiderstrand Kijkduin


Wil je het zand onder je voeten voelen als jullie elkaar het jawoord geven? Dat kan bij deze trouwlocatie in Zuid-Holland. Bij Suiderstrand Kijkdijn kun je namelijk genieten van een echte beach wedding. Kies voor een fotoshoot met z’n tweetjes op het strand en aan zee en feest tot in de late uurtjes in de gezellige strandtent.


Natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige locaties in Zuid-Holland, zoals bijvoorbeeld Hoeve Zzamen in Zoetermeer, Het Koetshuis in Rotterdam of de Torpedoloods in Hoek van Holland. Zijn jullie nog aan het twijfelen over een locatie? Neem dan gerust eens contact met me op voor wat handige tips!

Welke bruidsfotograaf in Zuid-Holland past het beste bij jullie? 

Hoe weet je nou welke fotograaf het beste bij jullie past als er zoveel keuze is? Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat de foto’s jullie aanspreken. Denk je bij het zien van de foto’s ‘wow!’ of ‘mehhh’? Dat zegt natuurlijk al heel veel. Daarnaast zijn er 2 belangrijke punten die een rol spelen, namelijk ‘de klik’ met de fotograaf en het budget. De trouwfotograaf zal er de hele dag bij zijn, dus dan is het wel zo leuk dat jullie het met elkaar kunnen vinden. Jullie hoeven niet meteen besties te worden, maar een goede klik is gewoon belangrijk. Als fotograaf laat ik iedereen in zijn waarde en ben ik vrij easy going, wat natuurlijk erg fijn is. Gelukkig kunnen we dat snel genoeg ontdekken tijdens ons kennismakingsgesprek. Hebben jullie mij geboekt? Dan sta ik meteen voor jullie klaar om vragen te beantwoorden via whatsapp. Heb je een verrassing voor je partner in petto of kom je niet helemaal uit met de planning? Let me know! 

Trouwfotograaf zuid holland

Oh ja, mijn stijl is trouwens journalistiek, puur en ongedwongen. Oftewel, ik leg de dag vast zoals het gebeurt. Lopen jullie tijdens de fotoshoot een beetje vast? Dan heb ik nog wel wat maniertjes om ervoor te zorgen dat de foto’s toch leuk worden 😉 Dan is er natuurlijk nog het budget. Ik behoor zelf niet tot de duurste fotografen, maar ik ben ook geen budgetfotograaf (check hier mijn tarieven). Kwaliteit vind ik erg belangrijk, dus ik werk natuurlijk met goede en professionele apparatuur. Daarnaast besteed ik veel tijd aan de nabewerking, zodat de gehele reportage in dezelfde stijl wordt afgeleverd. De foto’s die jullie op mijn website en op social media zien, zijn bewerkt in mijn eigen stijl. Houden jullie meer van ‘moody’ of juist heel erg kleurrijk? Dan kunnen we dat van tevoren bespreken. Ik bewerk de foto’s dan in de stijl die jullie mooi vinden. 

Zijn wij een match en word ik jullie bruidsfotograaf in Zuid-Holland? Stuur me dan meteen een bericht en check of jullie datum nog vrij is! 

Bruidsfotograaf - Bruiloft in Reuver 5 Mei 2023
mei 14, 2023

Toen ik de vraag kreeg of ik een bruiloft in Reuver kon fotograferen, was ik meteen enthousiast. Tijdens ons kennismakingsgesprek kwam ik van alles te weten over het bruidspaar en kreeg ik nog...

Bruidsfotograaf - bruiloft in Rotterdam
oktober 13, 2022

Voor deze mooie bruiloft in Rotterdam mocht ik mee als tweede bruidsfotograaf. Ik was erbij vanaf het klaarmaken van het bruidspaar tot aan het diner. Het klaarmaken van zowel de bruid als de ...