Trouwfotograaf Westland

Op zoek naar een trouwfotograaf in het mooie Westland? Misschien kan ik dan wat voor jullie betekenen! Het lijkt misschien raar; een fotograaf uit Limburg die een bruiloft in het Westland fotografeert. Toch is dat voor mij heel normaal. Een groot pluspunt is namelijk het feit dat ik beschik over een logeerplek in Maassluis, waardoor ik dus zo in mooie dorpen als Maasland, Schipluiden of Naaldwijk zit. Daarnaast heb ik zelf een tijdje in Maasland gewoond en ook nog in Vlaardingen, dus ik ben geen vreemde in die omgeving. Zijn jullie dus op zoek naar een bruidsfotograaf in het Westland? Neem dan zeker contact met me op. 

Ik leg jullie bruiloft vast op een ongedwongen manier

Dat betekent dat ik foto’s maak van echte momenten, spontane acties en pure emoties. Je zou wel kunnen zeggen dat ik werk met een journalistieke stijl van fotografie. Ik leg de mooiste momenten van jullie bruiloft graag vast zoals ze echt zijn, zodat je deze keer op keer kunt herbeleven. Dus houden jullie niet van geposeerde foto’s, maar wel van echte momenten en een romantische sfeer, dan past mijn stijl zeker bij jullie. Natuurlijk is er tijdens de fotoshoot wel ruimte voor wat traditionele foto’s, maar ook tijdens deze shoot is het belangrijk dat je gewoon lekker jezelf kan zijn. Ik zal daarom altijd mijn best doen om jullie op je gemak te laten voelen voor de camera en op die manier mooie plaatjes te creëren die niet geposeerd aanvoelen.

De mooiste plekjes in het Westland

Als jullie gaan trouwen in het Westland zijn er zoveel leuke locaties en plekjes te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het strand, het bos of een fotoshoot in het weiland! Op de website van de gemeente Westland staan maar 2 officiële trouwlocaties, maar er is gelukkig nog veel meer om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige beachwedding bij Beachline in ‘s-Gravenzande? Ook Landgoed op Hodenpijl in Schipluiden is perfect geschikt als trouwlocatie. Waar je dan ook besluit om elkaar het ja-woord te gaan geven, één ding is zeker: een trouwfotograaf is onmisbaar! 

Trouwfotograaf Westland

Waarom kiezen voor een trouwfotograaf uit het Westland? 

Wanneer je gaat trouwen wil je natuurlijk dat alles soepel verloopt en dat er niets ontbreekt. Een fotograaf die uit de buurt komt is dan zeker een pluspunt. Het zou vreselijk zijn als de fotograaf ‘s ochtends in de file staat en daardoor te laat op de bruiloft is! Zo zou je zomaar belangrijke momenten kunnen missen en die krijg je nooit meer terug. Wanneer ik een bruiloft fotografeer in het Westland, vertrek ik ‘s ochtends vanuit Maassluis of Delft, waardoor ik dus snel op de plek van bestemming zal arriveren. Daarnaast ben ik echt een ochtendmens, dus vroeg aanwezig zijn is geen enkel probleem. Op die manier kan ik meteen het klaarmaken van de bruid fotograferen, zodat ook deze foto’s niet ontbreken in jullie foto-album. Neem dus zeker eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken wanneer je een trouwfotograaf in het Westland zoekt.