Trouwfotograaf in het Westland

Gaan jullie trouwen in het Westland en zoek je nog een trouwfotograaf? Dan help ik jullie graag! Ik werk door het hele land, maar het Westland is bij mij om de hoek! Dat betekent dat ik altijd binnen no time aanwezig kan zijn. Dit is natuurlijk super handig wanneer ik om 7 uur in de ochtend al moet beginnen met fotograferen. Ik heb zelf trouwens ook nog gewoond in Maasland, dus ik ken de omgeving wel een beetje. Misschien hebben jullie al een supertoffe trouwfotograaf gevonden in het Westland, maar zo niet, lees dan zeker even verder 🙂 

Trouwfotograaf Westland – Fotoshoot in het weiland! 

Typisch Westlands zijn natuurlijk wel de weilanden. Hoe leuk is het om daar lekker foto’s te gaan maken met z’n tweeën? Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke plekjes voor de fotoshoot. Denk bijvoorbeeld aan het Staelduinse Bos, het strand van Hoek van Holland, de Broekpolder in Vlaardingen of langs de mooie Waterweg. De fotoshoot is trouwens altijd een fijn momentje om even rustig van elkaar te genieten zonder de gasten en natuurlijk een aantal prachtige plaatjes te schieten. Ik geef jullie af en toe wel wat aanwijzingen, maar dit is allemaal ongedwongen en we houden het lekker luchtig. Echte emoties en momenten leveren namelijk altijd de mooiste plaatjes op! 

Trouwfotograaf Westland

Prachtige trouwlocaties in het Westland

Als bruidsfotograaf in het Westland ken ik natuurlijk wel een paar prachtige trouwlocaties. Gelukkig zijn er ook voor mij nog genoeg te ontdekken, dus welke locatie jullie ook kiezen, het lijkt me super leuk om erbij te zijn! Ik houd vooral van landelijk, boho, festival en beach vibes. Het is voor mij dan ook altijd een feestje om te werken als trouwfotograaf in het Westland. Hebben jullie nog geen locatie gekozen? Denk dan zeker eens aan 1 van de volgende locaties:

Wat dacht je bijvoorbeeld van de super gave Boerderij Burgersdijk / NON Burgersdijk in de Lier? Geniet in een prachtige oude boerderij en vier feest in een prachtige, landelijke omgeving. Hebben jullie juist altijd al gedroomd van een beach wedding? Dan kies je natuurlijk voor Beachline Hoek van Holland. Uiteraard zijn er nog veel meer toffe locaties voor een geweldige bruiloft in het Westland, kijk hier maar eens: Trouwlocaties Westland. Check ook even deze pagina, waar ik nog veel meer toffe locaties voor jullie heb gevonden! 

Bruidsfotograaf Westland – Wat zoeken jullie precies? 

Er zijn natuurlijk veel verschillende stijlen als het aankomt op bruidsfotografie. Van tevoren is het handig om samen eens wat foto’s van verschillende fotografen te bekijken en te kijken wat bij jullie past. Er is bijvoorbeeld verschil in stijl, maar ook in de nabewerking (kleuren e.d.). Houden jullie van klassieke foto’s? Dan kies je het best voor een traditionele bruidsfotograaf. Willen jullie juist dat de dag heel spontaan en journalistiek wordt vastgelegd, dan kies je voor een journalistieke fotograaf. Daarnaast zijn er ook nog fotografen die er een beetje tussenin zitten. Het belangrijkste is in ieder geval dat de foto’s op de website jullie aanspreken. Bekijk gewoon rustig een aantal websites of kies voor een fotograaf die wordt aanbevolen door jullie vrienden / familie. Ik als trouwfotograaf in het Westland zou mijn stijl omschrijven als: puur, ongedwongen, licht met oog voor detail. Qua nabewerking ben ik nogal flexibel trouwens, alle stijlen zijn in principe wel mogelijk. Houden jullie van ‘moody’, kleurrijk of boho? Niets is mij te gek! Als jullie dus nog geen trouwfotograaf in het Westland hebben gevonden, stuur me dan meteen een bericht! 

Of stuur direct een bericht