Op zoek naar een trouwfotograaf in Schiedam? Zoek dan niet verder! 

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen en op zoek zijn naar een fotograaf voor deze bijzondere dag. Misschien hebben jullie al een mooie datum geprikt en zelfs al een locatie vastgelegd. Dan is dit absoluut het juiste moment om op zoek te gaan naar dé fotograaf voor jullie bruiloft in Schiedam. Misschien is er nog helemaal niets besloten, maar ben je je gewoon even aan het oriënteren. In dat geval kun je hier ook alvast wat inspiratie opdoen. Wat jullie doel ook is, als fotograaf denk ik graag met jullie mee!

Waarom trouwen in Schiedam?

Een belangrijke reden om te gaan trouwen in deze mooie stad, is natuurlijk dat je er zelf woont! Dat betekent trouwens niet dat je per se in Schiedam zelf moet trouwen, maar het is natuurlijk wel leuk én praktisch. Bovendien heeft deze stad veel te bieden voor bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke en romantische omgeving voor hun speciale dag. Naast de prachtige trouwlocaties biedt Schiedam ook genoeg sfeervolle grachten, gezellige straatjes en mooie natuurgebieden. Het historische karakter van de stad zorgt voor een fijne sfeer die je bruiloft nog specialer maakt.

Vergeet ook niet de belangrijke rol van de trouwfotograaf. Deze zal er namelijk voor zorgen dat alle bijzondere momenten van jullie dag worden vastgelegd op een professionele en artistieke manier. Ik help jullie hier graag bij! Mijn stijl van fotografie is ongedwongen, puur en journalistiek. Ik leg de dag vast zoals het is en ik zorg ervoor dat jullie ook 100 % jezelf kunnen zijn. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in het Stadhuis, of een grote bruiloft met alles erop en eraan, count me in! 

Trouwfotograaf Schiedam

De mooiste trouwlocaties in en rond Schiedam

Schiedam is een schilderachtige stad met een rijke geschiedenis en een overvloed aan charmante trouwlocaties. Als je droomt van een sprookjesachtige bruiloft in een idyllische omgeving, dan is Schiedam de perfecte plek om je liefde te bezegelen. Als huwelijksfotograaf in Schiedam heb ik enkele van de officiële trouwlocaties in en rond Schiedam voor jullie op een rijtje gezet. 

Het stadhuis

Het historische stadhuis van Schiedam is een prachtige locatie voor koppels die op zoek zijn naar een traditionele en elegante setting voor hun huwelijksceremonie. Met zijn karakteristieke architectuur en sfeervolle interieur is het Stadhuis een favoriete keuze voor stellen die willen trouwen in het hart van de stad. Uiteraard kun je bij het stadhuis ook kiezen voor geregistreerd partnerschap, wat ik trouwens ook met alle liefde kom vastleggen. 

Havenkerk Schiedam

Havenkerk Schiedam is een prachtig pand met een historische charme. Daarnaast bevindt het zich ook nog eens aan het water, wat natuurlijk een mooie toevoeging geeft aan de sfeer. Niet alleen kun je hier prachtige trouwfoto’s maken, je kunt er ook in stijl dineren en feesten. 

Hoppe Schiedam

Voor koppels die houden van geschiedenis en cultuur, is Hoppe Schiedam een interessante keuze. Het is een stijlvol historisch pand – een voormalige jeneverstokerij – aan de rand van het stadscentrum. Houden jullie van een onconventionele locatie die zeker de aandacht zal trekken, dan is Hoppe Schiedam dus een goede locatie voor jullie.

De Vreemde Vogel Vlaardingen

Hoeft de trouwlocatie niet per se in Schiedam te zijn en houden jullie van festival vibes en natuur? Dan is de Vreemde Vogel in Vlaardingen perfect voor jullie! Ze beschikken over een voormalige boerderij met een feestzaal en een groot terras met een grote tuin, waar het buitenleven centraal staat. Daarnaast is het mogelijk om je eigen bruiloft festival te organiseren bij deze locatie. Het biedt talloze mogelijkheden met onder andere een eigen foodtruck, festivalbar en kampvuur. Door de prachtige locatie van de Vreemde Vogel, namelijk midden in de natuur, voel je je echt helemaal vrij. Zie jij het wel zitten om zelf pizza’s te bakken, marshmallows te roosteren of te genieten met een biertje of cocktail? Dan kies je zeker voor deze prachtige locatie. Ik ben er trouwens maar al te graag bij als bruidsfotograaf in Schiedam, want ik houd van dit sfeertje! 

Lees hier alles over trouwen in de gemeente Schiedam. 

Trouwfotograaf Schiedam – hoe kies je de juiste?

Natuurlijk is het geen vereiste dat jullie bruidsfotograaf in Schiedam woont, maar het is wel verrekte handig! Ik woon zelf nog maar net in deze mooie stad, maar ik heb vroeger al in Maasland en Vlaardingen gewoond, waardoor ik de omgeving goed ken. Het allerbelangrijkste van het kiezen van de fotograaf, is natuurlijk dat de foto’s jullie aanspreken. Bovendien is een klik met de fotograaf ook zeer belangrijk. Om te kijken of we een match zijn, kun je hier alvast wat meer over mij te weten komen. In het kort zou ik mezelf als volgt omschrijven: een persoon met humor, oog voor detail, liefde voor natuur / dieren en een easy-going mindset. Dat betekent dat ik ernaar streef dat je 100 % jezelf kan zijn en dat je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen. Een bruiloft is al spannend genoeg, dus het laatste dat je nodig hebt is extra druk van buitenaf. Onthoud: het is jullie dag, het hoeft niet perfect te zijn, als jullie er maar van genieten! Dat is ook wat je later terug wil zien op de foto’s en dat is waar ik naar streef als trouwfotograaf. 

Dus, bekijk mijn foto’s eens, of neem direct contact met me op om kennis te maken!