Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Maassluis? Dan zijn wij misschien wel een match! Niet alleen is het bij mij naast de deur, de omgeving heeft ook super veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan prachtige weilanden, veel groen en natuurlijk water! Bovendien zijn er ook veel leuke trouwlocaties in Maassluis en omstreken te vinden. Ik heb hier even alles voor je op een rijtje gezet. Vergeet natuurlijk ook niet om op tijd jouw trouwfotograaf in Maassluis te boeken 😉

Trouwlocaties Maassluis en omstreken

Als het aankomt op trouwlocaties, zijn er altijd een aantal ‘officiële’ locaties, maar ook andere locaties waar je kunt trouwen. Soms zitten er een aantal pareltjes tussen wat betreft de officiële locaties, maar meestal is het leuker om zelf wat uit te zoeken. Dit geldt natuurlijk niet voor iedere gemeente, want in sommige gemeenten kun je bijvoorbeeld officieel trouwen op een boot (zo ook in Maassluis) of in een prachtig, uniek pand! Bij de gemeente Maassluis kun je kiezen uit de volgende trouwlocaties van de gemeente: 

  • Het stadhuis; de trouwzaal of de stadhuistuin 
  • De Groote Kerk
  • Het Gemeenlandshuis in Delft
  • Restaurant de Ridderhof; zowel buiten als binnen 
  • Het Sleeptvaartmuseum
  • Het Witte Kerkje
  • Partyschip Diane
  • De Polderij
Trouwfotograaf Maassluis

Op de website van de gemeente Maassluis kun je tevens de tarieven vinden die hierbij komen kijken. Ook vind je daar meer informatie over trouwen op een locatie die niet op de website staat. Als dat bij jullie het geval is, check dan snel welke mogelijkheden er nog meer zijn! 

Prachtige luxe, landelijke of festival trouwlocaties in Maassluis en omgeving

Jullie willen gewoon lekker zelf op zoek gaan naar een toffe locatie en zoeken iets dat helemaal bij jullie past. Wat dacht je in dat geval van Hotel Maassluis? Dit hotel bevindt zich aan het water en straalt pure luxe uit. Op de website zelf staan helaas niet zoveel foto’s, maar op google zijn er gelukkig wel wat te vinden. Natuurlijk kun je er na het feest ook blijven overnachten. 

Kiezen jullie voor een landelijke sfeer tijdens de bruiloft? Dan is Brasserie Oostgaag misschien wel wat! Deze mooie trouwlocatie bevindt zich in Maasland en heeft veel te bieden. Je kunt hier kiezen voor een ceremonie in de tuin of gewoon binnen en kunt de dag afsluiten met een feest in de stal. Check hier de website: https://brasserie-oostgaag.nl/trouwlocatie/

Ook als jullie gekozen locatie hier niet bij staat, kunnen jullie natuurlijk kiezen voor mij als bruidsfotograaf in Maassluis en omstreken!

Zijn jullie echte natuurliefhebbers en houden jullie van de buitenlucht? Dan heb ik nog 2 toppers voor je: de Buitenplaats in Vlaardingen en de Vreemde Vogel in Vlaardingen. Als jullie van festival vibes houden, is de Vreemde Vogel echt een aanrader! Je kunt hier tevens overnachten, wat natuurlijk wel zo handig (en leuk!) is. Ook de Buitenplaats is perfect geschikt voor een boho of festival bruiloft. Je kunt er kiezen uit onder andere de Boomgaard, de Glazen Hooiberg of de Stal. 

Trouwfotograaf Maassluis

Welke fotograaf past bij ons? 

Natuurlijk kies je niet zomaar voor de eerste de beste trouwfotograaf in Maassluis of omgeving, het is wel belangrijk dat de stijl jullie aanspreekt. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie de foto’s mooi vinden! Daarnaast is ook een klik belangrijk, omdat de fotograaf er toch de hele dag bij zal zijn. Bruidsparen omschrijven mij vaak als easy going, dus dat is natuurlijk al een plus. Ik ben niet moeilijk en laat iedereen in zijn waarde. Ik vind het dan ook belangrijk dat je gewoon lekker jezelf kan zijn. Dat levert natuurlijk ook de mooiste plaatjes op 🙂 

Bekijk mijn Instagram pagina om te zien of mijn foto’s jullie aanspreken of bekijk hier een aantal van mijn bruiloften

Natuurlijk speelt ook het budget een rol. Daarbij moet ik wel zeggen dat een bruidsfotograaf natuurlijk wel ontzettend belangrijk is! Het is dus zeker niet iets dat je als laatste moet vastleggen, maar juist 1 van de eerste dingen om te regelen. De foto’s (en het album) zijn later nog het enige tastbare dat jullie over hebben van de bruiloft. Oké, en het huwelijk natuurlijk 😛 én de trouwringen. Jaren later kunnen jullie nog door het fotoalbum bladeren met een grote glimlach op jullie gezicht. Mijn tarieven zijn en blijven betaalbaar, omdat ik vind dat iedereen moet kunnen nagenieten van hun bruiloft. Toch behoor ik zeker niet tot de allergoedkoopste, omdat ik wel graag kwaliteit aflever. Ik bied daarnaast een stukje service (bruidsparen mogen altijd contact met me opnemen!) en ik besteed veel liefde en aandacht aan de nabewerking van mijn bruidsreportages. De foto’s worden bewerkt in de stijl die jullie mooi vinden en er wordt een mooi geheel van gemaakt. Daarnaast ontvangen jullie bij het tweede pakket van mij geheel kosteloos een minialbum en kunnen jullie ook nog kiezen uit andere luxe trouwalbums. 

 

Denk je dat wij een klik hebben? Lees hier wat meer over mij of stuur me direct een bericht