Deze keer mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn bij een geregistreerd partnerschap in Echt / Susteren. Dit verloopt natuurlijk net iets anders dan een bruiloft en je zou het ook wel wat knusser en intiemer kunnen noemen.

Meer foto’s van deze dag kan ik verder helaas niet delen op deze pagina (ivm de wens van het bruidspaar).

De dag begon in Echt waar ik met M&F op de shootlocatie had afgesproken. Deze locatie leek me erg gaaf en het bruidspaar was het daar helemaal mee eens. Het was ook nog eens een prachtige dag met volop zon, dus we hadden echt geluk. Na de fotoshoot reden we naar het huis van M&F waar de gasten al gearriveerd waren. Alleen de naaste familie was aanwezig, dus het was erg knus en gemoedelijk. De gasten kregen koffie en taart en konden lekker met elkaar kletsen.

Trouwfotograaf Limburg

Rond 14:30 uur vertrokken we richting het gemeentehuis in Echt. Eenmaal daar aangekomen konden we snel naar binnen, want in de schaduw was het toch nog best wel koud. Fun fact: 6 dagen na deze bruiloft sneeuwde het ineens weer! Terwijl iedereen plaatsnam in de zaal werd al snel duidelijk dat de trouwambtenaar het bruidspaar al kende. Mede daardoor werd het een erg persoonlijke voltrekking met veel emoties. Er werd veel verteld en tussendoor kwamen M&F zelf ook nog het woord. Ze hadden beiden erg mooie trouwgeloftes geschreven die ze graag met elkaar wilden delen. Uiteindelijk was het natuurlijk tijd voor de ringen en voor de zoen!

Na de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis in Echt was het tijd voor mij als bruidsfotograaf om de groepsfoto’s te maken. M&F hadden een mooi plekje in Susteren uitgezocht waar we dit konden doen. Daarna reden we snel nog naar het huis voor de toast en daarna was het voor mij alweer tijd om te gaan.

Zoals je kunt zien ben ik dus ook graag van de partij voor kleinere bruiloften of een geregistreerd partnerschap. Om die reden kun je mij daarom ook boeken voor maar 3 uurtjes. Bekijk hier de mogelijkheden.