Trouwfotograaf in Eindhoven

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Eindhoven? Lees dan snel verder! Als bruidsfotograaf kom ik natuurlijk overal, maar Eindhoven ligt ook nog eens lekker in de buurt. Ik woon zelf namelijk in Midden-Limburg, waardoor het nog geen uurtje rijden is voor mij. Zeker als je op zoek bent naar een betaalbare trouwfotograaf in Eindhoven, zit je bij mij goed. Ik bied namelijk al bruidsreportages aan vanaf 3 uur, dus ik ben ook te boeken voor kleinere bruiloften. Bekijk hier de tarieven. 

Trouwen in Eindhoven! 

Misschien kiezen jullie er wel voor om te trouwen in het stadhuis van Eindhoven. Maar er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een prachtig landgoed, zoals De Mispelhoef of kies je toch liever voor een beachwedding bij Beachclub Sunrise in Best? Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, maar één ding is zeker, de trouwfotograaf, ook in Eindhoven, moet je op tijd hebben geregeld. Wanneer jullie houden van een echte en pure stijl, zitten jullie bij mij sowieso goed. Daarnaast heb ik oog voor detail, dus ook de prachtige locatie, styling, decoratie en accessoires zullen worden vastgelegd. Er mag natuurlijk geen moment ontbreken in jullie fotoalbum. Ik werk als bruidsfotograaf in Eindhoven, maar eigenlijk ook gewoon in de rest van het land en zelfs daar buiten. 

Trouwfotograaf Eindhoven

Betaalbare trouwfotograaf in Eindhoven 

Een bruiloft is al duur genoeg. Toch is een trouwfotograaf onmisbaar, deze legt immers de gehele dag vast en creëert zo een tastbare herinnering. Mijn tarieven zijn scherp en helder, waardoor een bruidsfotograaf in Eindhoven en omgeving voor iedereen betaalbaar is. Wanneer je interesse hebt in mijn diensten, kun je simpelweg het contactformulier onderaan de pagina invullen. Daarnaast kun je me bellen of een whatsappje sturen. Tijdens fotoreportages kan ik natuurlijk de telefoon niet beantwoorden, maar als je een (whatsapp) berichtje achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Na ons contact plannen we natuurlijk een kennismaking in, dit kan ook telefonisch of online, en daarna wordt de datum vastgelegd. 

Een paar steekwoorden die op mij van toepassing zijn: 

Humor – Rust – Oog voor detail – Natuurliefhebber – Houdt van pure momenten – Trouwfotograaf Eindhoven

 

Trouwfotograaf Eindhoven

Hoe kies je de juiste bruidsfotograaf?

Het belangrijkste is natuurlijk dat de foto’s jullie aanspreken. Er zijn tegenwoordig erg veel bruidsfotografen en allemaal hebben ze hun eigen stijl. De één werkt bijvoorbeeld op een journalistieke manier en legt alles vast zoals het loopt. De ander stuurt net wat meer aan en creëert op die manier dromerige plaatjes. Ik zelf houd juist van bruiloften fotograferen omdat er van alles gebeurt. Dit heeft dus geen aansturing nodig naar mijn mening. Tijdens de fotoshoot van jullie samen geef ik natuurlijk wel wat aanwijzingen, maar alleen als het nodig is. Dat geldt ook voor de groepsfoto’s, al houd ik het liefst alles zo puur mogelijk. Daarnaast is er ook nog veel te doen met de nabewerking. Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met een ‘light & airy’ stijl of juist een ‘dark & moody’ stijl. Ik zelf zou mijn stijl omschrijven als een tikkeltje licht, maar toch ook kleurrijk. Het is dus belangrijk dat jullie als bruidspaar deze stijl ook waarderen. Gelukkig kun je de stijl van iedere trouwfotograaf in Eindhoven en omgeving terugzien in het portfolio. Benieuwd naar mijn foto’s?

Bekijk hier dan mijn portfolio. 
Trouwfotograaf Eindhoven