Melinda Hopstaken Fotografie

Tarieven

5 uur bruidsfotografie
€695
Inclusief 1 kennismakingsgesprek én een tweede gesprek
Foto's binnen 2 weken aangeleverd!
Sneak preview binnen 3 werkdagen
5 uur aansluitende fotografie (meer uren mogelijk)
150 - 200 digitale foto's
Inclusief zorgvuldige nabewerking

Tarieven bruidsfotografie

Zoals je kunt zien zit er het één en ander inbegrepen in mijn bruidsfotografiepakket. Hierbij zit uiteraard ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inbegrepen. Mochten jullie met mij verder willen, dan zal er ook nog een gesprek inbegrepen zitten vlak voor de bruiloft om de hele dag even met elkaar door te nemen. Verder zijn er nog een aantal dingen die je bij kunt bestellen.

 • een prachtig professioneel foto-album
 • extra uren
 • extra bestanden
 • divers printwerk
 • een USB stick in luxe cadeauverpakking

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. Binnen een straal van 20 km vanaf Stevensweert of Maassluis worden er géén reiskosten berekend. Verder geldt het tarief van €0,40 per km. 

Meer dan foto’s maken…

Wanneer ik op jullie bruiloft aanwezig mag zijn als bruidsfotograaf, dan komt er meer bij kijken dan foto’s maken. Na de bruiloft kan ik niet wachten om met jullie foto’s aan de slag te gaan. Ik ben steeds weer benieuwd naar het resultaat en hoe die geweldige momenten er op een groot scherm uit zullen zien. Ik bekijk eerst rustig alle foto’s (en dat zijn er meestal nogal wat!), vervolgens sorteer ik daarvan de mooiste, leukste en meest bijzondere foto’s. Daarna ga ik aan de slag met de nabewerking. Ik verricht geen grote aanpassingen, maar als er een verkeersbord gruwelijk in de weg staat, dan wil ik die nog wel eens laten verdwijnen 😉 

Binnen 1 tot 2 weken heb je de foto’s al binnen!

Verder zorg ik ervoor dat de kleuren het mooist tot hun recht komen en een deel van de foto’s zullen zwart-wit gemaakt worden. Ik maak er een mooi geheel van, compleet in de stijl die jullie van mij mogen verwachten. Die stijl is tenslotte een van de redenen waarom jullie mij hebben gekozen! Ik neem er de tijd voor, maar wil jullie niet te lang laten wachten, daarom ontvangen jullie binnen 3 werkdagen al een kleine preview… De rest van de digitale bestanden volgen binnen 1 tot 2 weken. Wanneer je voor een album kiest, dan duurt dat wat langer, maar het is het wachten meer dan waard!

Informeer direct naar de mogelijkheden via mijn contactformulier.

  Tarieven lifestyle- en gezinsfotografie

  Aangezien dit echt maatwerk is, maak ik hierbij geen gebruik van pakketten. Neem gerust contact met me op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt bij mij onder andere terecht voor*:

  • leuke, spontane foto’s van het gezin
  • een lifestyleshoot thuis
  • een zwangerschapsshoot
  • een verlovingsshoot
  • leuke foto’s van de kinderen en / of de huisdieren
  • een cake smash

  Neem direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

  *Alle fotoshoots vinden plaats op locatie met uitzondering van de lifestyleshoot, deze vindt plaats bij jullie thuis.

  Deze website maakt gebruik van cookies om de site en mijn service te optimaliseren, lees hier onze Cookie Policy