About Us

Unique & Creative Photography

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetica. Salvia esse nihil, flexitarian Truffaut synth art party deep v chillwave. Seitan High Life reprehenderit consectetur cupidatat kogi. Et leggings fanny pack, elit bespoke vinyl art party

PHP & WordPress
90%
HTML
80%
CSS
70%
Photoshop
65%

Our Team

We are passionate hardworking team
Melinda Hopstaken

Melinda Hopstaken

Ik ben iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Bijzondere momenten en emoties vind ik geweldig om te zien. Verder ben ik echt een familiemens en houd ik ontzettend van de natuur.  Inmiddels ben ik 33 jaar en woon ik in het mooie Limburg. Daarnaast beschik ik ook over een fijn logeeradres in Maassluis, waardoor ik ’s ochtends nooit lang hoef te rijden voor een bruiloft in bijvoorbeeld Delft, Maassluis of Vlaardingen. 

Ook verzorg ik natuurlijk bruiloften in de omgeving van mijn huidige woonplaats, namelijk Stevensweert. Eigenlijk werk ik door het hele land, maar voor bruiloften is het wel zo handig als ik op de dag zelf niet te lang hoef te reizen. Gelukkig ben ik echt een ochtendmens, dus ik ben altijd meteen wakker en klaar om de dag te beginnen! Je kunt mij dus boeken als bruidsfotograaf in bijvoorbeeld het Westland, maar ook in bijvoorbeeld Eindhoven of Roermond. Vraag gerust of ik in jullie omgeving werk en of de trouwdatum nog beschikbaar is.