m

Over mij

  /  Over mij

Wie ben ik?

Over trouwfotograaf Melinda | Ik ben iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Bijzondere momenten en emoties vind ik geweldig om te zien. Verder ben ik echt een familiemens en ben ik zelf op het moment verloofd, maar de datum staat nog niet vast. We hadden wel een datum, maar ja toen kwam er het een en ander tussen (o.a. de coronamaatregelen) en nu moeten we dus nog een nieuwe datum prikken. Inmiddels ben ik 33 jaar en opgegroeid in Zoetermeer. Daarna heb ik jarenlang in de omgeving van Vlaardingen / Maassluis gewoond en ik kom daar nog steeds regelmatig! Gelukkig heb ik dan ook een fijn logeeradres in Maassluis, waardoor ik ’s ochtends nooit lang hoef te rijden voor een bruiloft in Delft, Maassluis, Vlaardingen enz.

 

Daarnaast verzorg ik ook graag bruiloften in mijn huidige omgeving, namelijk Limburg. Inmiddels woon ik daar nu al zo’n 6 jaar. Eigenlijk werk ik door het hele land, maar voor bruiloften is het wel zo handig als ik op de dag zelf niet te lang hoef te reizen. Gelukkig ben ik echt een ochtendmens, dus ik ben altijd meteen wakker en klaar om de dag te beginnen! Je kunt mij dus boeken als bruidsfotograaf in Delft, maar ook als trouwfotograaf in Limburg (en zelfs in het buitenland!).

BEN IK DE FOTOGRAAF VOOR JULLIE?

Pure fotografie vind ik het mooist.

Mijn stijl is puur en licht met oog voor detail. Met mij als bruidsfotograaf kunnen jullie jezelf zijn en hoef je niet te poseren. Echte emoties, gebeurtenissen en momenten vastleggen vind ik het mooiste dat er is! 

Of neem contact met me op