Melinda Hopstaken Fotografie

Over mij

Ik ben iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Bijzondere momenten en emoties vind ik geweldig om te zien. Verder ben ik echt een familiemens en een dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en daarna heb ik jarenlang in de omgeving van Vlaardingen / Maassluis gewoond en ik kom daar nog steeds regelmatig! Gelukkig heb ik dan ook een fijn logeeradres in Maassluis, waardoor ik ook heel gemakkelijk bruiloften in het Westland kan fotograferen. 

Daarnaast verzorg ik natuurlijk ook graag bruiloften in mijn huidige omgeving, namelijk Limburg. Inmiddels woon ik daar nu al zo’n 7 jaar. Eigenlijk werk ik door het hele land, maar voor bruiloften is het wel zo handig als ik op de dag zelf niet te lang hoef te reizen. Gelukkig ben ik echt een ochtendmens, dus ik ben altijd meteen wakker en klaar om de dag te beginnen! Je kunt mij dus boeken als bruidsfotograaf in Delft, maar ook als trouwfotograaf in Limburg.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/trouwfotograaf-melinda.nl/public_html/wp-content/plugins/pt-novo-shortcodes/shortcodes/gallery.php on line 564
Leuke feitjes over mij
75%
Test

test 2

Stuur me een bericht

    Schrijven en fotograferen zijn mijn 2 grootste hobby’s. Daarnaast houd ik van dieren en vind ik het geweldig om tijd met mijn familie en dierbaren door te brengen. Ook boeken lezen vind ik leuk! Meestal zijn het informatieve boeken, maar dan wel leuk geschreven. Natuurlijk houd ik ook gewoon van Netflix, net als iedereen. Ik zit dan ook al een tijdje te wachten op het nieuwe seizoen van the Witcher en was een beetje teleurgesteld tijdens het kijken van het nieuwste seizoen van the Sinner… Ook You vind ik erg tof! Oh ja en Workin’ moms mag ook niet ontbreken.

    Muziek is ook altijd goed. Ik word blij van oldies, top 40 en af en toe wat rock. Best wel gevarieerd dus. Een paar willekeurige artiesten waar ik blij van word zijn onder andere:  Eagles, Imagine Dragons, Julia Michaels, Kamelot, Linkin Park, Rihanna en Sam Smith. Hopelijk heb je op deze manier een beetje een beeld van mij gekregen! Wil je meer weten? Vraag het me gerust!