Trouwfotograaf Melinda

Over mij

Ik ben iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Bijzondere momenten en emoties vind ik geweldig om te zien. Verder ben ik echt een familiemens en een dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en daarna heb ik jarenlang in de omgeving van Vlaardingen / Maassluis gewoond, waar ik inmiddels weer terug ben (in Schiedam)! Tussendoor heb ik een aantal jaar in Limburg gewoond, maar dat bleek het voor mij toch niet helemaal te zijn.. Je kunt mij dus boeken voor bruiloften in het Westland, maar ook Schiedam, Rotterdam, Poortugaal, Maassluis enz. Uiteraard werk ik natuurlijk gewoon door heel Nederland. Vindt jullie bruiloft plaats binnen 30 km vanaf Schiedam? Dan worden er geen reiskosten berekend. 

Wist je trouwens dat ik een echt ochtendmens ben? Ik ben dus altijd meteen wakker en klaar om de dag te beginnen (oké, wel eerst even koffie natuurlijk)! Anyway, als ik de hele dag op jullie bruiloft rondloop (soms zul je niet eens doorhebben dat ik er ben hoor, maar toch), dan is het wel belangrijk dat je me een beetje leert kennen. Daarom vertel ik hieronder graag wat over mezelf en plannen we natuurlijk eerst een kennismakingsgesprek in. 

Ochtendmens
100%

Ik geniet graag van het prachtige ochtendlicht en het fluiten van de vogels in de vroege ochtend. Het is dan ook niet zo gek dat deze foto van mij gemaakt is om 7 uur in de ochtend.

Ook Engelstalig!
100%

Engels praten doe ik dagelijks en is geen enkel probleem voor mij.

Iedere stijl is mogelijk
100%

Houd je van lichte foto's? Of ben je juist verliefd op de 'moody' stijl? Ik kan mijn foto's nabewerken in iedere stijl, dus alles is mogelijk!

Naast mijn passie voor het fotograferen van belangrijke gebeurtenissen, mensen en emoties, heb ik ook een grote passie voor het fotograferen van vogels en de natuur. Ik ben dus een echt buitenmens, maar af en toe even lekker Netflixen of een filmpje kijken (vooral in de winter) is ook geen straf 😉 Een aantal van mijn favoriete series zijn bijvoorbeeld: The Sinner, The Witcher, Wednesday en You. Ook ben ik een grote fan van B&B vol liefde! 

Daarnaast ben ik een echt familiemens en houd ik ontzettend van lachen en mensen met humor. Oh ja ik ben ook een honden (en katten!) mens en heb zelf een super schattig hondje. Natuurlijk houd ik ook van kinderen en hun leuke / grappige acties die zorgen voor de meest hilarische momenten (en foto’s!). 

Hopelijk heb je op deze manier een beetje een beeld van mij gekregen 🙂 Wil je meer weten? Vraag het me gerust of plan direct een kennismakingsgesprek in.

Trouwfotograaf Roermond
Stuur me een bericht