Melinda Hopstaken Fotografie

Over mij

Ik ben iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Bijzondere momenten en emoties vind ik geweldig om te zien. Verder ben ik echt een familiemens en een dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en daarna heb ik jarenlang in de omgeving van Vlaardingen / Maassluis gewoond en ik kom daar nog steeds regelmatig! Gelukkig heb ik dan ook een fijn logeeradres in Maassluis, waardoor ik ook heel gemakkelijk bruiloften in het Westland kan fotograferen. 

Daarnaast verzorg ik natuurlijk ook graag bruiloften in mijn huidige omgeving, namelijk Limburg. Inmiddels woon ik daar nu al zo’n 7 jaar. Eigenlijk werk ik door het hele land, maar voor bruiloften is het wel zo handig als ik op de dag zelf niet te lang hoef te reizen. Gelukkig ben ik echt een ochtendmens, dus ik ben altijd meteen wakker en klaar om de dag te beginnen! Je kunt mij dus boeken als bruidsfotograaf in o.a. Delft, Maassluis of Naaldwijk, maar ook als trouwfotograaf in bijvoorbeeld Stevensweert, Roermond of Maastricht. 

Ochtendmens
100%

Ik geniet graag van het prachtige ochtendlicht en het fluiten van de vogels in de vroege ochtend. Het is dan ook niet zo gek dat deze foto van mij gemaakt is om 7 uur in de ochtend.

Ook Engelstalig!
100%

Engels praten doe ik dagelijks en is geen enkel probleem voor mij.

Subtiele nabewerking
100%

Ik houd van echte en pure foto's en ik vind dat iedereen uniek is. Ik houd mijn nabewerking dus subtiel, maar ik creëer wel een mooi geheel in één stijl.

Schrijven en fotograferen zijn trouwens mijn 2 grootste hobby’s. Natuurlijk vind ik het ook fijn om gewoon af en toe even lekker te Netflixen 😉 Een aantal van mijn favoriete series zijn bijvoorbeeld: The Sinner, The Witcher, Workin’ moms en You.

Hopelijk heb je op deze manier een beetje een beeld van mij gekregen! Wil je meer weten? Vraag het me gerust of plan direct een kennismakingsgesprek in. 

Stuur me een bericht