Trouwfotograaf Melinda

Liftestyle- en gezinsfotografie

De mooiste momenten worden niet gecreëerd door met z’n allen naar de camera te lachen. Deze momenten creëer je juist terwijl je iets leuks aan het doen bent of gewoon geniet van wat quality time met elkaar. Denk aan een wandeling in het bos, elkaar achterna rennen, een verjaardag vieren en nog veel meer. Dit zijn de momenten die er écht toe doen en die ervoor zorgen dat ik de mooiste plaatjes kan schieten. Een échte lach, een spontane omhelzing of een ondeugende blik; dát maakt de foto speciaal.

Hier vind je een aantal voorbeelden van fotoshoots die ik heb verzorgd in het thema kinder- en gezinsfotografie. Klik op de foto voor een vergroting.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil je graag foto’s laten maken van je kinderen of van het gezin? Dan kun je me het beste een berichtje sturen via het contactformulier. Ook kun je me natuurlijk even bellen of een appje sturen. Ik zal dan naar je wensen vragen, zodat ik je een passende offerte kan sturen. Ik ben niet in het bezit van een studio, dus alle shoots zullen plaatsvinden op locatie of bij jou thuis. Er kan wel een studio gehuurd worden in overleg. Als het mooi weer is, is een mooi natuurgebied perfect om prachtige plaatjes te schieten. Voor een cakesmash of lifestyleshoot van het gezin is jullie woning en eventueel de tuin ook perfect geschikt. Iedereen voelt zich hier thuis en kan daardoor lekker zichzelf zijn.

Uiteraard verzorg ik ook met liefde een fotoshoot van de huisdieren! Deze horen natuurlijk ook bij het gezin.

Stuur me een bericht