Als je een last minute fotograaf zoekt, dan is jullie nachtmerrie waarschijnlijk werkelijkheid geworden… De (trouw)fotograaf heeft afgezegd! Dat is natuurlijk vreselijk en gelukkig komt dit ook maar heel zelden voor. De meeste fotografen hebben altijd wel een netwerk van back-up fotografen voor je klaarstaan. Toch moet je er niet aan denken dat je op het laatste moment ineens geen fotograaf meer tot je beschikking hebt.

 

Ik help jullie graag!

Omdat ik wil dat dit niemand overkomt, help ik je maar al te graag. Ook ik heb een netwerk van second shooters en back-up fotografen ter beschikking en als ik zelf niet kan, dan is er altijd wel een collega die jullie reddende engel wil zijn. Stuur mij gerust een bericht of stuur me een appje (06-48867358) en ik kijk meteen wat ik voor je kan betekenen.

Ben jij dus op zoek naar een last minute fotograaf? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Wat kan ik voor jou betekenen als last minute fotograaf?

Bij mij kun je terecht voor onder andere het volgende: bruidsfotografie, lifestyle- en gezinsfotografie, op de foto met je huisdier of een verloving laten vastleggen. Ook maak ik af en toe foto’s voor bedrijven, bijvoorbeeld portretfoto’s of sfeerfoto’s. Ik werk altijd op locatie. Heb jij foto’s nodig die in een studio plaatsvinden? Dan kan ik je mogelijk wel helpen om een passende fotograaf voor je te vinden.

Ook als hier niet tussen staat waar jij naar op zoek bent, kun je gerust contact met me opnemen. Ik heb me gespecialiseerd in bovenstaande genres, maar vragen staat vrij. Neem snel contact met me op via het onderstaande formulier en hopelijk zien we elkaar snel.

    last minute fotograaf