Trouwfotograaf Melinda

Cake smash fotografie Midden Limburg

Wat is het ontzettend leuk om jouw kleine te laten kliederen met een mooi taartje wanneer hij of zij 1 jaar wordt! Dit levert natuurlijk een paar geweldige plaatjes op. Want welk kindje vindt het nou niet leuk om met taart te mogen spelen? Je kunt de foto’s laten maken vóór de verjaardag en er een leuke uitnodiging mee maken. Natuurlijk kun je ze ook gewoon laten afdrukken en aan de muur hangen of delen op social media. Het is in ieder geval een ervaring dat je nooit meer zal vergeten.

 

Hoe gaat een cake smash in zijn werk?

We creëren een leuke setting bij jullie thuis en als alles klaar staat mag het kindje erbij gaan zitten. Natuurlijk mag wat leuke decoratie, een schattige outfit en een prachtige taart niet ontbreken! Ik heb diverse outfits en decoratie beschikbaar, maar je kunt het natuurlijk ook helemaal zelf regelen. De taart wordt meestal geregeld door jullie, maar wanneer dit niet lukt, kan ik dit ook voor jullie verzorgen. De shoot moet dan wel ruim op tijd geboekt zijn, in verband met het bestellen van de taart.

Tijdens de fotoshoot mag het kindje gewoon zijn of haar gang gaan en lekker genieten van al het moois om zich heen. Uiteraard is het niet erg als er wat vies wordt, dat is juist de bedoeling! Jouw kleine zal heerlijk snoepen van de taart en dit levert de leukste plaatjes op. Na de shoot zal ik de mooiste foto’s uitzoeken en zorgvuldig bewerken. Deze ontvangen jullie van mij in een online galerij binnen 7 werkdagen. Daarna kan er eventueel nog gekozen worden voor een leuk fotoalbum, afdrukken of bijvoorbeeld een foto op canvas.

cake smash limburg
Ik wil een cake smash boeken!

    cake smash roermond