De derde bruiloft van 2023 en de tweede ‘cozy wedding’ van dit jaar. A&P gingen trouwen op de mooie locatie: de boerderiej in Roermond. Ik hoefde pas aanwezig te zijn vanaf het moment dat de gasten zich verzamelden bij de locatie. De bruid en de bruidegom zagen elkaar hier voor het eerst. Zoals je kon zien ging het gepaard met veel emoties, wat natuurlijk prachtig is!

Bekijk de mini gallery onderaan deze pagina. 

Het was een mooie ceremonie met een lach en een traan en veel humor. Daarna was het tijd voor de felicitaties en de cadeautjes. Toen volgde natuurlijk de taart en de koffie. Tussendoor werden de groepsfoto’s gemaakt bij de locatie zelf. Gelukkig kon dat allemaal buiten, want het bleef droog en zelfs het zonnetje liet zich af en toe even zien. Een ‘cozy wedding’ is trouwens een bruidsreportage van slechts enkele uurtjes. Dit was dus een kort dagje voor mij, maar daarom niet minder leuk! Na de groepsfoto’s werd er nog lekker gedronken en gekletst en daarna was het tijd voor het diner. Rond die tijd ging ik weer naar huis, waar ik meteen de foto’s heb bekeken. De volgende dag had het bruidspaar hun sneak preview al binnen. Die bestaat uit een online galerij met een aantal geselecteerde en bewerkte foto’s van de bruiloft. Dit geeft alvast een impressie van hoe de dag was en kan ook nog eens gedeeld worden met vrienden en familie!

Willen jullie wel een bruidsfotograaf op de bruiloft, maar niet voor de hele dag? Mijn pakketten beginnen al vanaf 3 uur, dus aarzel niet en stuur me een bericht.

Snel naar: portfolio | tarieven | contact opnemen