Trouwfotograaf Melinda

Bruidsfotografie

Een bruiloft bestaat uit spontane momenten, echte emoties en prachtige locaties. Dat is nou precies de reden dat ik bruiloften geweldig vind om te mogen fotograferen. Op zo’n dag komen er allerlei verschillende emoties voorbij, een lach, een traan en natuurlijk heel veel gezelligheid. Dit alles leg ik op een pure en natuurlijke manier vast, zodat de foto’s laten zien hoe jullie bruiloft echt was. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor een fotoshoot met het bruidspaar, maar ook hierbij ben ik van mening dat échte emoties en spontane momenten altijd zorgen voor de mooiste plaatjes. Uiteraard zal ik wat aanwijzingen geven voor het creëren van de mooiste beelden.

Bruidsparen omschrijven mij als een ongedwongen fotograaf waarbij iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn!

Bekijk hieronder mijn meest recente bruiloften en mijn favoriete foto’s die ik met jullie mag delen. Meer zien? Check dan mijn Instagram! Of plan een kennismakingsgesprek met me in. 

Bruiloft Roermond 12 Mei 2023
mei 16, 2023

Deze cozy bruiloft in Roermond bestond uit een mooie ceremonie met een lach en een traan en veel humor. Daarna was het tijd voor de felicitaties en de cadeautjes. Tussendoor werden de groepsfo...

Neem contact met me op

  Wat zijn de mogelijkheden?

  Als je mij kiest als bruidsfotograaf, kun je me het beste een berichtje sturen via het contactformulier. Ook kun je me bellen of een appje sturen. We bespreken dan kort al jouw wensen en ik zal je vervolgens een offerte sturen. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

  Alle bruiloften zijn natuurlijk anders en dat betekent ook dat iedereen andere wensen heeft. Als je op zoek bent naar iemand die jullie bruiloft ongedwongen, puur en echt vastlegt, dan zitten jullie bij mij goed. Uiteraard worden de foto’s altijd door mij bewerkt, zodat het een mooi geheel in één stijl wordt.

  Spreekt dit jou aan en willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur me dan gerust een berichtje.

  Willen jullie liever niet dat de gemaakte foto’s in mijn (online) portfolio terechtkomen? Laat me dit dan gerust even weten.

  Een paar steekwoorden die bij mij passen:

  Ongedwongen | Humor | Pure bruidsfotografie | Echte emoties | Romantisch | Bruidsfotograaf Maassluis | Trouwfotograaf Vlaardingen | Bruiloft in de natuur | Boho bruiloft |

  Geïnteresseerd? Stuur me direct een bericht via het contactformulier of bekijk hier mijn tarieven.