Melinda Hopstaken Fotografie

Bruidsfotografie

Een bruiloft bestaat uit spontane momenten, echte emoties en prachtige locaties. Precies daarom vind ik het zo geweldig om een bruiloft te mogen fotograferen. Op zo’n dag komen er allerlei verschillende emoties voorbij, een lach, een traan en natuurlijk heel veel gezelligheid. Dit alles leg ik op een pure en natuurlijke manier vast, zodat de foto’s laten zien hoe jullie bruiloft echt was. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor een fotoshoot met het bruidspaar, maar ook hierbij ben ik van mening dat échte emoties en spontane momenten altijd zorgen voor de mooiste plaatjes. Uiteraard zal ik wat aanwijzingen geven voor het creëren van de mooiste beelden.

Ik ben in de gelegenheid om te werken vanaf Stevensweert (Limburg) én Maassluis (Zuid-Holland). Dit zorgt ervoor dat ik door het hele land te boeken ben en dat de reiskosten in beide omgevingen laag blijven.

Bekijk hieronder wat voorbeelden van mijn werk. 

Portfolio bruidsfotografie
Neem contact met me op

  Wat zijn de mogelijkheden?

  Als je mij kiest als bruidsfotograaf, kun je me het beste een berichtje sturen via het contactformulier. Ook kun je me bellen of een appje sturen. We bespreken dan kort al jouw wensen en ik zal je vervolgens een offerte sturen. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

  Alle bruiloften zijn natuurlijk anders en dat betekent ook dat iedereen andere wensen heeft. Als je op zoek bent naar iemand die jullie bruiloft ongedwongen, puur en echt vastlegt, dan zitten jullie bij mij goed. Uiteraard worden de foto’s altijd door mij bewerkt, zodat het een mooi geheel wordt. Het programma dat ik hier voornamelijk voor gebruik is Adobe Lightroom. Behalve het hier en daar aanpassen van de belichting zodat het een mooi geheel in één stijl wordt, of storende dingen uit de foto halen, zal de foto verder dus niet bewerkt worden.

  Spreekt dit jou aan en willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur me dan gerust een berichtje.

  Een paar steekwoorden die bij mij passen:

  Pure bruidsfotografie | Echte emoties | Lichte stijl | Romantisch | Bruidsfotograaf Maassluis | Bruidsfotograaf Limburg | Bruiloft in de natuur | Boho bruiloft

  Geïnteresseerd? Stuur me direct een bericht via het contactformulier of bekijk hier mijn tarieven.

  Recente bruiloften