m

Bruidsfotograaf Maastricht

  /  Bruidsfotograaf Maastricht

Bruidsfotograaf Maastricht

Als je gaat trouwen in het prachtige Maastricht, dan is het natuurlijk perfect om een bruidsfotograaf uit de buurt in te schakelen. Als fotograaf ben ik regelmatig te vinden in Maastricht en ik ben ontzettend fan van deze prachtige stad met vele verborgen pareltjes!

 

Kastelen en oude gebouwen

Als er iets is dat ik prachtig vind en dat perfect past bij bruiloften, dan zijn het wel kastelen en oude gebouwen. Laat Maastricht daar nu net bekend om staan! Ik heb al een aantal reportages mogen verzorgen in deze prachtige hoofdstad van Limburg en hopelijk volgen er nog veel meer. Naast kastelen vind je er natuurlijk ook genoeg groen en andere prachtige bezienswaardigheden. Wanneer je mij als bruidsfotograaf boekt, dan kun je er absoluut vanuit gaan dat we samen de mooiste plaatjes zullen creëren en dat het zal lijken alsof de foto’s uit een sprookje komen.

.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je op zoek gaat naar een bruidsfotograaf Maastricht, dan kan het zijn dat jullie zelf uit Maastricht komen, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie er alleen gaan trouwen. Als jullie dan bij mij uitkomen, dan kunnen jullie eerst contact met mij opnemen via het contactformulier hieronder, of jullie kunnen mij een appje sturen op 06-48867358. Daarbij is het natuurlijk leuk als jullie wat over de bruiloft vertellen, maar wat ik in ieder geval altijd graag wil weten is:

  1. de trouwdatum
  2. de locatie
  3. het aantal uren

 

Tijd voor een kennismaking…

Op basis daarvan kan ik een offerte voor jullie maken en we kunnen natuurlijk een kennismakingsgesprek inplannen. Zelf ben ik gevestigd in Stevensweert, wat niet ver van Maastricht ligt en jullie zijn altijd welkom voor een gezellige kennismaking! Tijdens deze kennismaking kunnen we dan nog een aantal zaken bespreken, zoals:

  • de dagindeling en wat jullie allemaal graag willen tijdens de bruiloft
  • belangrijke momenten en/of personen
  • of jullie een trouwalbum en/of minialbums voor de familie e.d. willen
  • en natuurlijk zijn jullie welkom om vragen te stellen!

De datum vastleggen

Als we allebei een goed gevoel hebben overgehouden aan het gesprek en jullie hebben het thuis nog even besproken, dan wordt de datum vastgelegd! Ook wordt er dan een aanbetaling gedaan. Daarna ben ik officieel jouw bruidsfotograaf in Maastricht op deze prachtige en bijzondere dag.

Dat betekent ook dat jullie tussendoor altijd bij mij terecht kunnen met vragen. Ook kunnen er eventuele wijzigingen aan mij doorgegeven worden en kunnen we regelmatig contact houden via whatsapp, telefonisch of via de mail. Het is ook altijd handig om van tevoren te bedenken waar we de fotoshoot gaan houden en of er een alternatief is (wanneer het om een buitenlocatie gaat), wanneer het regent. Ben jij dus op zoek naar een trouwfotograaf Maastricht? Bekijk hieronder snel mijn werk of stuur me een bericht!

 

Of neem direct contact met me op!