Bruidsfotograaf Limburg – Melinda Hopstaken Fotografie 

Als bruidsfotograaf in de mooie provincie Limburg kom ik natuurlijk op de mooiste plekjes! Ook als jullie zelf gaan trouwen in Limburg kun je hier alvast wat inspiratie opdoen. Als je denkt aan Limburg, denk je natuurlijk aan prachtige heuvelachtige landschappen, kastelen, natuur en water. Door de hele provincie zijn de mooiste pareltjes te vinden om elkaar het jawoord te geven. Of jullie nu klein of groot gaan trouwen, ik vind alle soorten bruiloften geweldig. Bekijk hieronder een aantal bruiloften die ik heb gefotografeerd in deze provincie. Spreekt mijn werk jullie aan? Aarzel dan niet en stuur me meteen een bericht

Limburg – 2023

Bruiloft Roermond 12 Mei 2023
mei 16, 2023

Deze cozy bruiloft in Roermond bestond uit een mooie ceremonie met een lach en een traan en veel humor. Daarna was het tijd voor de felicitaties en de cadeautjes. Tussendoor werden de groepsfo...

Ongedwongen bruidsfotograaf in Limburg

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf met een ongedwongen stijl én oog voor detail, dan zit je bij mij helemaal goed. Wat ik versta onder deze manier van fotograferen is het volgende: ik wil jullie zoveel mogelijk vastleggen zoals jullie écht zijn. De spontane momenten en echte emoties die getoond worden tijdens speciale gelegenheden zijn namelijk prachtig en ontzettend waardevol. Deze momenten vang ik voor jullie, zodat je ze voor altijd kunt vasthouden.

Daarnaast laat ik jullie natuurlijk gewoon lekker jezelf zijn, zodat je je niet druk hoeft te maken om de cameraAls bruidsfotograaf vind ik het belangrijk dat jullie je niet bezig hoeven te houden met de manier waarop je op de foto staat. Als jullie lekker ontspannen zijn en een geweldige dag beleven, dan zie je dat gegarandeerd terug op de foto’s! Houden jullie niet van geposeerde foto’s, maar wel van echte momenten en veel lol? Denk dan zeker aan mij als bruidsfotograaf voor jullie huwelijk in Limburg.

Limburg – 2022

Wie ben ik?

Ik ben iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ook bijzondere momenten en emoties vind ik prachtig om te zien. Verder ben ik echt een familiemens en ben ik al 6 jaar samen met mijn man. Inmiddels ben ik 35 jaar en woon ik in het mooie Stevensweert in Limburg. Hier heb ik niet altijd gewoond, ik ben namelijk opgegroeid in Zoetermeer. Daarna heb ik jarenlang in de omgeving van Vlaardingen / Maassluis gewoond en ik ben daar nog regelmatig te vinden. Aangezien ik in Limburg woon, werk ik voornamelijk als bruidsfotograaf in deze provincie. Maar natuurlijk fotografeer ik bruiloften door het hele land en zelfs daarbuiten. 

Daarnaast verzorg ik ook graag bruiloften in mijn oude woonplaats en omgeving. Eigenlijk werk ik door het hele land, maar voor bruiloften is het wel zo handig als ik op de dag zelf niet te lang hoef te reizen. Wanneer ik in Zuid-Holland fotografeer heb ik daar dan ook een vaste slaapplaats, zodat ik altijd ruim op tijd aanwezig ben! Verder ben ik echt een ochtendmens, ik ben altijd meteen wakker en klaar om de dag te beginnen. Je kunt mij dus boeken als trouwfotograaf in Limburg, maar ook bijvoorbeeld als bruidsfotograaf in Zuid-Holland (en zelfs in het buitenland!) 

My likes
humor en lachen, schrijven, fotograferen (!), 
tijd doorbrengen met mijn familie en partner, 
dieren, natuur, oude gebouwen en kastelen, 
bruiloften, series en films, muziek. 

Ga snel naar deze pagina als je meer wilt weten over mij.

 

Boek nu jullie bruidsfotograaf in Limburg

Wanneer jullie het erover eens zijn dat jullie mij als fotograaf op de bruiloft willen, dan is de volgende stap natuurlijk contact met me opnemen. Via het contactformulier onder aan deze pagina kun je heel gemakkelijk een aanvraag doen, maar je mag me ook altijd een bericht via Whatsapp sturen. Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar, omdat ik natuurlijk veel op pad ben, een berichtje is daardoor vaak handiger. Stuur dus gerust een mailtje of Whatsappje.

Wanneer jullie contact met me hebben opgenomen, zal ik daarna een aantal vragen stellen over de bruiloft en een offerte voor jullie maken. Er kan daarna een intakegesprek ingepland worden, dit kan zowel telefonisch als bij jullie thuis. 

Ik zie jullie aanvraag met liefde tegemoet. Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom tijdens de zoektocht naar een trouwfotograaf in Limburg. 

Contactformulier