Bruidsfotograaf Limburg

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Limburg? Dat betekent dat jullie gaan trouwen in deze prachtige provincie, proficiat! Nu is het natuurlijk belangrijk dat je alles goed regelt, zodat je de bruiloft van je dromen kunt waarmaken. Een goede bruidsfotograaf hoort daar dan ook zeker bij. Op deze manier creëer je een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. Bekijk snel of wij een match zijn en wie weet heb je bij deze je trouwfotograaf in Limburg al gevonden! 

 

Pure en echte bruidsfotografie Limburg

Ben je op zoek naar een fotograaf met een pure, echte stijl én oog voor detail, dan zit je bij mij helemaal goed. Wat ik versta onder deze manier van fotograferen is het volgende: ik wil jullie zoveel mogelijk vastleggen zoals jullie écht zijn. De spontane momenten en echte emoties die getoond worden tijdens speciale gelegenheden zijn namelijk prachtig en ontzettend waardevol. Deze momenten vang ik voor jullie, zodat je ze voor altijd kunt vasthouden.

Daarnaast laat ik jullie natuurlijk gewoon lekker jezelf zijn, zodat je je niet druk hoeft te maken om de camera. Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk dat jullie je niet bezig hoeven te houden met de manier waarop je op de foto staat. Als jullie lekker ontspannen zijn en een geweldige dag beleven, dan zie je dat gegarandeerd terug op de foto’s! Houden jullie niet van geposeerde foto’s, maar wel van echte momenten en veel lol? Denk dan zeker aan mij als bruidsfotograaf voor jullie huwelijk in Limburg. 

Bruidsfotograaf Limburg
Bruidsfotograaf Limburg

Wie ben ik?

Ik ben iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ook bijzondere momenten en emoties vind ik prachtig om te zien. Verder ben ik echt een familiemens en ben ik al 6 jaar samen met mijn man. Inmiddels ben ik bijna 35 jaar en woon ik in het mooie Stevensweert, Limburg. Hier heb ik niet altijd gewoond, ik ben namelijk opgegroeid in Zoetermeer. Daarna heb ik jarenlang in de omgeving van Vlaardingen / Maassluis gewoond en ik ben daar nog regelmatig te vinden. Aangezien ik in Limburg woon, werk ik voornamelijk als bruidsfotograaf in deze provincie. Maar natuurlijk fotografeer ik bruiloften door het hele land en zelfs daarbuiten. 

Daarnaast verzorg ik ook graag bruiloften in mijn oude woonplaats en omgeving. Eigenlijk werk ik door het hele land, maar voor bruiloften is het wel zo handig als ik op de dag zelf niet te lang hoef te reizen. Wanneer ik in Zuid-Holland fotografeer heb ik daar dan ook een vaste slaapplaats, zodat ik altijd ruim op tijd aanwezig ben! Verder ben ik echt een ochtendmens, ik ben altijd meteen wakker en klaar om de dag te beginnen. Je kunt mij dus boeken als trouwfotograaf in Limburg, maar ook bijvoorbeeld als bruidsfotograaf in Zuid-Holland (en zelfs in het buitenland!) 

Bruidsfotograaf Midden Limburg
Een aantal dingen waar ik van hou:

humor en lachen

schrijven

fotograferen!

tijd doorbrengen met mijn familie en partner

dieren

natuur

oude gebouwen en kastelen

bruiloften

series en films

muziek

Bruidsfotograaf Limburg

Boek nu jullie bruidsfotograaf in Limburg

Wanneer jullie het erover eens zijn dat jullie mij als fotograaf op de bruiloft willen, dan is de volgende stap natuurlijk contact met me opnemen. Via het contactformulier onder aan deze pagina kun je heel gemakkelijk een aanvraag doen, maar je mag me ook altijd een bericht via Whatsapp sturen. Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar, omdat ik natuurlijk veel op pad ben, een berichtje is daardoor vaak handiger. Stuur dus gerust een mailtje of Whatsappje.

Wanneer jullie contact met me hebben opgenomen, zal ik daarna een aantal vragen stellen over de bruiloft en een offerte voor jullie maken. Er kan daarna een intakegesprek ingepland worden, dit kan zowel telefonisch als bij jullie thuis. 

Ik zie jullie aanvraag met liefde tegemoet. Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom tijdens de zoektocht naar een bruidsfotograaf in Limburg. 

let's connect

Meer info graag!