Dit jonge stel gaf elkaar het jawoord op het gemeentehuis. Als trouwfotograaf moest ik rond 14:30 uur aanwezig zijn bij het gemeentehuis in Roermond. De familie verzamelde zich daar en daarna arriveerde het bruidspaar in deze mooie klassieker. Het valt me trouwens op dat ik vaak bruiloften fotografeer waarbij de trouwauto een oude Fiat 500 of Mini is. De foto’s van deze dag kan ik verder helaas niet delen op deze pagina (het bruidspaar wilde de foto’s graag voor zichzelf houden). Uiteraard respecteer ik ieders privacy, dus daarom houd ik het hier bij een kleine samenvatting van deze bruiloft. Het was een mooie ceremonie en na de ceremonie liepen we met z’n allen naar het plein in Roermond. De gasten konden daar genieten van een drankje op een terras terwijl het bruidspaar en ik foto’s gingen maken bij het prieeltje en het parkje. Er werden ook groepsfoto’s gemaakt en daarna was het voor mij alweer tijd om te vertrekken. Dit was dus een kort dagje voor mij als trouwfotograaf in Limburg. Toch vind ik dat iedere bruiloft, hoe klein ook, het verdient om gefotografeerd te worden! Vandaar dat ik al pakketten aanbied vanaf 4 uur.