m

Bruidsfotograaf Delft

  /  Bruidsfotograaf Delft

Je bent op zoek naar een bruidsfotograaf in Delft. Dat betekent dus dat jullie gaan trouwen en ook nog eens in deze prachtige stad. Gefeliciteerd! Om de bruiloft van je dromen te kunnen plannen is het natuurlijk belangrijk dat je alles goed regelt en het liefst ook ruim op tijd. Een goede bruidsfotograaf hoort daar dan ook zeker bij. Op deze manier creëer je immers een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. Zijn jullie dus op zoek naar een bruidsfotograaf in Delft? Lees dan snel verder!

Spontane en echte bruidsfotografie Delft

Als je houdt van een lichte en echte stijl met oog voor detail, dan zit je bij mij helemaal goed. Dit betekent voor mij het volgende: de dag en alle momenten vastleggen zoals ze echt zijn. De spontane momenten en echte emoties die getoond worden tijdens deze speciale gelegenheid, zijn prachtig en ontzettend waardevol. Deze momenten vang ik voor jullie, zodat je ze voor altijd kunt vasthouden en er regelmatig naar terug kunt kijken in een mooi album of aan de muur! De sfeer van mijn reportage is vaak licht en romantisch. 

 

Ook vind ik het belangrijk dat je zoveel mogelijk jezelf bent en gewoon lekker kunt ontspannen. Het gaat er natuurlijk om dat jullie een geweldige dag hebben met z’n tweeën en degene die zo dierbaar zijn voor jullie. Ik vind dan ook dat je als bruidspaar niet eens door hoeft te hebben dat er constant foto’s gemaakt worden. Wanneer jullie alles samen heel relaxed beleven en het gewoon ontzettend leuk hebben samen, dan zullen de foto’s gegarandeerd een succes zijn.

 

portfolio-detail-1

Bruidsfotograaf Delft boeken?

Als mijn foto’s jullie aanspreken en jullie zijn er over uit dat ik in aanmerking kom als dé fotograaf op jullie bruiloft, dan nodig ik jullie uit om contact met me op te nemen. Je kunt me super simpel een bericht sturen via mijn contactformulier, maar ook gewoon via WhatsApp. De telefoon kan ik helaas niet altijd opnemen, maar laat me gerust een berichtje achter, zodat ik je daarna terug kan bellen.

Ik zal jullie daarna wat vragen stellen en een offerte opstellen. Het is natuurlijk belangrijk dat de prijs en het gevoel van beide kanten goed zit. We zullen dan ook een kennismakingsgesprek inplannen op de manier van jullie keuze. I.v.m. Corona moeten we hierbij wel de anderhalve meter aanhouden, maar het kan ook telefonisch en later nog eens persoonlijk. Wanneer het weer verantwoord is kunnen we elkaar dan ontmoeten en alles nog eens bespreken. Als jullie mij geboekt hebben als bruidsfotograaf in Delft of waar dan ook, zal ik vanaf dat moment constant voor jullie klaarstaan!

 

Hulp nodig bij het plannen van jullie bruiloft? Check dan deze super handige checklist trouwen.

Ik zie jullie aanvraag graag tegemoet. Wie weet tot snel!