Bruidsfotograaf – bruiloft Sittard / Susteren 10 September 2022

In 2022 hadden we een prachtige zomer, helaas was dat halverwege September ook ineens afgelopen. Dat betekende dan ook dat dit bruidspaar op 10 September ging trouwen op een nogal regenachtige dag. Toch mocht dat de pret niet drukken, want er waren ook genoeg droge momenten (het zonnetje liet zich zelfs even zien in Sittard!) en het werd een prachtige dag. Het klaarmaken van de bruid en de bruidegom hoefde niet vastgelegd te worden, dus mijn werk als bruidsfotograaf begon bij de mooie kerk in Susteren. Hier zagen J & T elkaar ook voor het eerst deze dag.

bruidsfotograaf susteren

Het was een mooie ceremonie met veel liefde en emoties. Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor de felicitaties en gelukkig was het op dat moment ook droog buiten. Als bruidsfotograaf valt het me vaak op dat de regen meestal meevalt en deze dag in Susteren / Sittard was dat gelukkig ook zo. Tijdens deze bruiloft was er trouwens ook sprake van de heiligdomsvaart in Susteren. Het bruidspaar had hier geen enkel probleem mee, aangezien het een echte traditie is in het dorp.

Bruidsfotograaf Sittard

Na de huwelijksceremonie in Susteren moest ik als bruidsfotograaf snel in de auto stappen en naar Sittard rijden. De aankomst van het bruidspaar moest vastgelegd worden en daarna was het tijd voor de toast en de rest in Stadbroekermolen. Dit is een mooie locatie met allerlei gave plekken om foto’s te maken en hier vond de rest van de bruiloft plaats. Door de regen hebben we helaas niet overal buiten kunnen shooten, want het ene moment scheen de zon en het volgende moment was het ineens keihard aan het regenen!

bruidsfotograaf susteren

De fotoshoot moest dus een beetje op het weer aangepast worden en zodra het droog was gingen we naar buiten voor de shoot met het bruidspaar. Dit is altijd een waardevol moment samen met je partner voor het eerst als man en vrouw. Zo’n fotoshoot hoeft trouwens helemaal niet ongemakkelijk te zijn, want er is genoeg ruimte voor spontaniteit en humor. Met een klein beetje hulp van mij komen de meest liefdevolle en mooie momenten vanzelf. Tijdens de fotoshoot wordt er ook aandacht besteed aan de bloemen, de ringen en andere belangrijke details. Als bruidsfotograaf vind ik het super leuk om gebruik te maken van een mooie trouwlocatie, zo ook in Sittard bij deze prachtige landelijke locatie.

Bruidsfotograaf Sittard

Na de fotoshoot was het tijd voor de taart! Dit blijft toch wel altijd één van mijn favoriete momenten tijdens bruiloften. Als trouwfotograaf heb ik al heel wat huwelijkstaarten mogen proeven. Daarna konden we gelukkig buiten nog de groepsfoto’s maken, want daarna volgde er een enorme regenbui. Vervolgens deed iedereen gewoon even lekker zijn eigen ding, kletsen, drinken, lol maken en daarna was het alweer tijd voor het diner. Nadat iedereen het eten had laten zakken was het tijd voor het feest en daarna zat mijn dag als bruidsfotograaf in Susteren / Sittard er alweer op. Ik bleef tot vlak na de openingsdans. De dagen daarna moesten de foto’s natuurlijk nog gesorteerd en bewerkt worden. Ook het album moest worden samengesteld en worden ontworpen. Nog genoeg te doen dus!

bruidsfotograaf susteren
Bruidsfotograaf Sittard

Zijn jullie ook op zoek naar een trouwfotograaf in Sittard? Bekijk hier dan snel mijn aantrekkelijke tarieven of bekijk mijn portfolio. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden verder te bespreken.