Bruiloft Rotterdam 25 Juni 2022

Voor deze mooie bruiloft in Rotterdam mocht ik mee als tweede bruidsfotograaf. Ik was erbij vanaf het klaarmaken van het bruidspaar tot aan het diner. Het klaarmaken van zowel de bruid als de bruidegom vind ik altijd een bijzonder moment om vast te leggen. Dit levert ook leuke plaatjes op die ze beiden voor het eerst van elkaar zullen zien. Na het klaarmaken was het tijd voor de first look. Ook dit is een super leuk moment om vast te leggen. Als tweede fotograaf moet je je natuurlijk wel een beetje aanpassen. Je moet namelijk zorgen dat de eerste fotograaf geen last van je heeft. Dat betekent dat je sommige momenten moet vastleggen vanaf een ander punt. En soms betekent het zelfs dat je gewoon even aan de kant moet gaan en wat afstand moet nemen. Ik vind dit geen enkel probleem, want ik weet hoe belangrijk het is om die speciale momenten te vangen als eerste fotograaf.

Bruidsfotograaf bruiloft Rotterdam

Daarna reed het bruidspaar in hun Fiat 500 oldtimer naar de fotoshoot locatie. Als bruidsfotograaf was dat ook het moment om door Rotterdam te rijden naar deze mooie locatie. Het was een soort park met een oud gebouw en perfect om trouwfoto’s te maken! Na de fotoshoot met het bruidspaar als tweede fotograaf was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan, het Koetshuis in Rotterdam. Hier zou de ceremonie plaatsvinden en hier bleven we tevens de rest van de dag.

Het aansnijden van de bruidstaart was mooi vastgelegd door de eerste fotograaf. Tussendoor was er nog tijd voor wat speeches, gezelligheid en was iedereen gewoon lekker aan het kletsen met elkaar. Als bruidsfotograaf is dit het moment om tussendoor wat te observeren en spontane momenten vast te leggen. Daarna was het tijd voor het diner en voor mij alweer tijd om te gaan. De dag vloog voorbij!

bruidsfotograaf rotterdam

Zoals je ziet werk ik dus ook als bruidsfotograaf in Rotterdam. Gaan jullie dus trouwen in deze omgeving of ergens anders? Neem dan gerust contact met me op!