Toen ik de vraag kreeg of ik een bruiloft in Reuver kon fotograferen, was ik meteen enthousiast. Tijdens ons kennismakingsgesprek kwam ik van alles te weten over het bruidspaar en kreeg ik nog meer zin in de bruiloft zelf. Wat een leuk en verliefd stel! Op de dag zelf was het weer eens regenachtig, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er waren genoeg momenten dat het droog was en daar maakten we dan ook goed gebruik van.

Ik hoefde pas rond 12:30 uur aanwezig te zijn, maar ik was natuurlijk weer eens te vroeg. Ik houd er nu eenmaal van om op tijd aanwezig te zijn (beter te vroeg dan te laat, toch?). Zo ook als bruidsfotograaf in het mooie Reuver. De moeder van de bruid gaf me een kopje koffie en daarna kon ik beginnen. De voorbereidingen van de bruid vonden plaats bij haar ouders thuis. Toen de bruid zich beneden liet zien in haar mooie jurk, werden de emoties al snel zichtbaar bij de moeder van de bruid. Dat zijn nou die pure momenten waar ik zo van houd! De trotse ouders en familieleden wilden natuurlijk allemaal met elkaar op de foto en ook de mobieltjes werden erbij gehaald. Ik vind het geweldig als iedereen gewoon lekker zijn ding doet.

bruidsfotograaf Reuver

De bruidegom arriveerde eerder dan we dachten en toen was het tijd voor ‘the first look’. Dit soort momenten zijn altijd van korte duur, maar zo waardevol. Zoals je kunt zien regende het en was de bruidegom goed voorbereid! Je kunt wel zien hoe enthousiast hij was om zijn bruid te zien. Vanaf dat moment waren ze dan ook niet meer van elkaar af te slaan. Natuurlijk moesten er wat foto’s gemaakt worden van alle familieleden met het bruidspaar. Terwijl we nog even moesten wachten, maakte ik wat foto’s van de bloemen en van de ringen. Daarna was het voor mij tijd om naar de locatie te vertrekken. Ik sprong in mijn auto en reed richting de trouwlocatie: de Paerssjtal in Reuver, waar ik mijn werk als trouwfotograaf voortzette. Ze kwamen aanrijden in een prachtig Volkswagen oldtimer busje waar we uiteraard meteen wat foto’s mee moesten maken. 

Alle gasten namen plaats in de zaal en zaten vol spanning te wachten. Terwijl de muziek aanging, kwam het bruidspaar de zaal in. De ceremonie kon beginnen. De trouwambtenaar had een mooie toespraak voorbereid en had ook nog wat cadeautjes voor het bruidspaar in petto. Na de ceremonie kwamen we erachter dat het droog was buiten en haastten we ons – in het mooie busje – naar de shootlocatie. Wat een prachtig plekje was dat. We moesten snel zijn, want er hing een donkere lucht boven ons hoofd. Nadat we wat plaatjes hadden geschoten moesten we rennen naar de bus om het droog te houden. Het begon keihard te plenzen! We vertrokken dus weer naar de trouwlocatie, waar het tijd was voor het aansnijden (en natuurlijk opeten!) van de taart. Toen het weer even droog was, was het tijd voor de groepsfoto’s. Daarna begon het diner en was het voor mij alweer tijd om te vertrekken. Wat ontzettend tof dat ik erbij mocht zijn als bruidsfotograaf bij dit toffe stel uit Reuver, bedankt K&W!

Verder kijken? Check hier dan al mijn bruiloften in het mooie Limburg:

Bruiloft Roermond 12 Mei 2023
mei 16, 2023

Deze cozy bruiloft in Roermond bestond uit een mooie ceremonie met een lach en een traan en veel humor. Daarna was het tijd voor de felicitaties en de cadeautjes. Tussendoor werden de groepsfo...